Olvaneja 2010

dissabte, 4 de setembre del 2010

Programa

Olvaneja proposa jugar sense presses. És per això que en qualsevol moment, de 8 del matí a 8 del vespre, es podrà participar de la jornada amb la pràctica de jocs. El temps no condiciona, simplement acompanya, produint-se una relació harmònica amb aquest.

Una rebuda teatralitzada introduirà els assistents a la jornada. A partir d’aquí es podran practicar diferents jocs, concebuts per a petits i grans: baldufes, xarranques, bitlles, patacons, etc. en diferents indrets de la població. Al final del recorregut es convida tohom qui ho vulgui a construir un rellotge de sol per emportar. Una activitat a mig camí entre el joc, el teller i la reflexió que reforça la vocació didàctica i experiencial d’Olvaneja.

A partir del 4 de setembre, un gran bagul amb material per a la pràctica de jocs tradicionals es dipositarà de forma permanent a l’escola d’Olvan perquè tothom el pugui utilitzar. Acompanyat d’una exposició al voltant del temps i el joc s’oferirà a ajuntaments i entitats per tal d’estendre l’experiència d’olvanejar al llarg de tot l’any.

Les activitats són obertes a tothom i gratuïtes.